Saxo krimimesse

Beskrivelse af projektet

Dette projekt er lavet i forbindelse med mit arbejde hos Saxo.com. Der skulle udvikles stand- og printmateriale til krimimessen 2022 og her fik jeg ansvaret for at udarbejde det.

Der skulle både udvikles en 2x10 meter bagvæg til standen, et lykkehjul med tilhørende kuponkort til alle 24 felter og en brochure, som gerne skulle fange interesse og underholde kunderne på krimimessen.

Saxo billede
Saxo billede

Overvejelser

Selve bagvæggen består af 10 billeder af en reol med nogle bøger, som er taget for nogle år siden. Min opgave var derfor at udskifte bogomslagene til nogle nye titler, hvor det stadig så realistsik ud og ikke var synligt at de var blevet udskiftet.

Jeg brugte klart længst tid på brochuren, som bestod af 8 sider. Den skulle indeholde en reklame for Saxo Premium, krimianbefalinger fra Saxos medarbejdere og fun facts om danskernes krimilæsning. Det var vigtigt at indholdet var i stil med Saxos CVI, men samtidig også passede ind til krimimessen og det segment, som kommer til krimimessen. Jeg researchede og forberedte mig derfor en masse inden jeg gik i gang med at opsætte brochuren.